Jeugdwerking

De harmonie heeft geen aparte jeugdharmonie, maar wel een groot aandeel jongeren onder zijn leden. Om die jeugd nog extra te stimuleren organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten. Het muziekkamp is daar één van.

Muziekkamp

Het muziekkamp is een jaarlijkse traditie van de harmonie. Het muziekkamp wordt georganiseerd door de (iets oudere) jeugd van de harmonie en staat open voor alle blazers en slagwerkers van 8 tot 30 jaar die minstens al één jaar muziekschool achter de rug hebben of vlot noten kunnen lezen. Op dit kamp is iedereen welkom, neem dus zeker al je vrienden en vriendinnen mee!

Op muziekkamp is er tijd voor muziek en ontspanning. Elke dag repeteren we ongeveer 4 uur. De rest van de dag vullen we met kleine en grote spelen, zangmomentjes en andere muzikale projectjes!

Andere jaren hielden we op de laatste dag van het kamp een barbecue en een concert. Dit jaar kiezen we omwille van de veiligheid voor een digitaal alternatief. We nemen het concert op, zodat alle ouders, vrienden en geïnteresseerden achteraf kunnen genieten van wat we op kamp gepresteerd hebben.

Blijf je graag op de hoogte, volg dan zeker de facebookpagina van het muziekkamp.

Het muziekkamp van 2020 vindt plaats op het domein “Heibos” in Bonheiden (adres: H. Van Den Reecklaan 37 B, 2820 Bonheiden). Op zaterdag 4 juli wordt het startschot gegeven en op zaterdag 11 juli 2020 sluiten we de week af.

De prijs van het kamp bedraagt 120 euro voor leden van harmonie de vriendenkring en 140 euro voor niet-leden.

Omwille van de corona-crisis wordt er gelet op alle maatregelen die de overheid voorschrijft voor jeudkampen. Ook VLAMO, de Vlaamse amateurmuzikantenorganisatie stelt richtlijnen en aanbevelingen op die wij zullen volgen. Zo doen wij samen met alle deelnemers ons uiterste best om ieders veiligheid zo goed mogelijk te garanderen.

Heeft u graag nog meer info? Dan kan u mailen naar joke.beekens@hotmail.com of bellen naar 0474043054.

Inschrijven muziekkamp

Inschrijven voor het muziekkamp kan door dit formulier in te vullen.