Jeugdwerking

De harmonie heeft geen aparte jeugdharmonie, maar wel een groot aandeel jongeren onder zijn leden. Om die jeugd nog extra te stimuleren organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten. Het muziekkamp is daar één van.

Muziekkamp

Het muziekkamp is een jaarlijkse traditie van de harmonie. Het muziekkamp wordt georganiseerd door de (iets oudere) jeugd van de harmonie en staat open voor alle blazers en slagwerkers van 8 tot 30 jaar die minstens al één jaar muziekschool achter de rug hebben of vlot noten kunnen lezen. Op dit kamp is iedereen welkom, neem dus zeker al je vrienden en vriendinnen mee!

Op muziekkamp is er tijd voor muziek en ontspanning. Elke dag repeteren we ongeveer 4 uur. De rest van de dag vullen we met kleine en grote spelen, zangmomentjes en andere muzikale projectjes!

Op de laatste dag van het kamp wordt er een concert en een BBQ georganiseerd voor alle mama’s, papa’s, andere familie en vriendenkringers.

Blijf je graag op de hoogte, volg dan zeker de facebookpagina van het muziekkamp.

Het muziekkamp van 2019 vindt plaats in “De Schalmei” in Rijkevorsel (adres: Achtel 83, 2310 Rijkevorsel).
Op zondag 30 juni 2019 wordt het startschot gegeven en op zondag 7 juli 2019 sluiten we de week af met concert en bbq voor de ouders.

De prijs van het kamp bedraagt 120 euro voor leden van harmonie de vriendenkring en 140 euro voor niet-leden.

Heeft u graag nog meer info? Dan kan u mailen naar jeugdharmonieberchem@gmail.com.

Inschrijven muziekkamp

Inschrijven voor het muziekkamp kan door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen.

Inschrijven BBQ

Inschrijven voor de BBQ op zondag 7 juli kan door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen.